AutorSubiect: TV in my Quicksave?  (Citit de 666 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Lulu

• Administrator
  • Mesaje postate: 99
  • Reputație: 10
    • Vezi Profilul
    • Quicksave
TV in my Quicksave?
« : Martie 04, 2010, 06:29:56 »
A venit timpul pentru un nou update. Initial scrisesem vreo 49 de pagini dar am dat pe butonul de sleep in loc de print screen si s-a pierdut tot.. glumesc.

- TV in my Quicksave?
DA! Pentru ca, asa cum ma asteptam, "dincolo" lumea e dezamagita de calitate si, mai nou, de faptul ca trebuie sa dai bani pe ceva de care erai deja nemultumit.

"Dar Lulu, frate, coa', cum o sa fie aici mai bine ca dincolo?". Pai e simplu. Cum am spus in nenumarate randuri, ideile mele nu au fost puse in practica, in mare parte pentru dincolo totul se facea pentru bani (spre deosebire de aici unde totul e facut din pasiune.. care sper sa tina).

Asadar, considerati acest post un mic preview a ceea ce va urma.

- Pagina dedicata
Odata cu schimbarea siteului se munceste si la o pagina speciala pentru TV. Da, ne inspiram, vrem sa avem si noi ceva pixdos asa cum se face pe afara. Ma refer aici la EurogamerTV si nu numai. Ce-i drept, e de munca si nu pot estima cand va fi gata dar se munceste din greu pentru a aduce data finalizarii cat mai aproape.

- Emisiuni
   Aici ar fi o tona de vorbit, planuri de desenat, schite de lolat la... dar o voi tine scurt (nu vreau sa-mi fure "concurenta" ideile... iar). Ce va pot spune e ca emisiunile "offline" (aka ne-live) vor aparea pentru inceput intr-un ritm mai lent pentru ca preferam sa avem ceva de calitate pe site. O emisiune uber pe saptamana face cat 10 emisiuni din alta parte (pe testate).

Si cum omului nu-i place sa fie sucit de prea multe ori (desi, recunosc, am schimbat siteul de cateva ori) emisiunile marca F5 vor fi pe aceeasi linie dar facute bine, neplicticoase, cu informatie exact cat si cand trebuie. Va pot spune ca vom avea un fel de install.game (pentru cei care stiu) dar in care nu va vom mai plictisi cu ecrane de loading, meniuri, setari si alte bazaconii. Nu, va vom prezenta exact ce trebuie pentru ca voi sa va faceti o impresie despre acel joc. Ca sa va faceti o idee si mai solida, acest tip de emisiunie este un "preview la review" :)

Dar mai e putin de asteptat pana atunci. Momentan se lucreaza la grafica noilor emisiuni si multe alte nimicuri care nu ne permit sa le lansam (cum ar fi faptul ca de cateva zile ma chinui sa gasesc cea mai buna rata de compresie :D ). Dar va asigur ca le veti avea si nu veti regreta asteptarea.. deloc.. nimic.

- Sa mearga banda
   Live. Da. Va fi. Da. Mult mai misto. Cand? Nu pot/vreau sa zic. Cu cine? Pai suprize vechi si suprize noi. Lol

Da, ne vom vantura puta in vant in fata altora..chiar daca nu in fiecare zi :D

Sugestii, pareri, comentarii, whateveruri sunt binevenite si chiar le asteptam. Pana la urma F5 inseamna comunitate nu comunism  :-X

/un update iminent cu cateva sneak-previews in curand...

Offline Shaba

• Incepator
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Reputație: 0
    • Vezi Profilul
    • Productie Audio-Video
Re: TV in my Quicksave?
« Răspuns #1 : Martie 04, 2010, 06:46:44 »
Succese nabanuite iti doresc  ;)

Offline MosadRST

• Incepator
  • *
  • Reputație: -1
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Martie 04, 2010, 08:09:43 »
AI EM UEITING

Offline cristianbam

• Incepator
  • *
  • Mesaje postate: 17
  • Reputație: 1
  • lolwuth4x
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Martie 04, 2010, 08:41:15 »
Stickin' it to the man! Fuck dincolo XD
' I see ' said the blind man pissing into the wind. ' It's all coming back to me. '

Offline pulix

• Incepator
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Martie 04, 2010, 08:41:49 »
Missin' the old Skype live streamings :D

P.S. 1: Dincolo nu mai e aproape nimeni
P.S. 2: Este un desert pustiu
P.S. 3: Un fel de Sahara daca ma intelegi
P.S. 4: Defapt un fel de Atlantis, au ramas cladirile da nu mai e populatia
P.S. 5: Plus ca accele cladiri sunt sub apa daca intelegi

Offline mausyo

• Incepator
  • *
  • Mesaje postate: 49
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Martie 04, 2010, 09:00:27 »
Pai sa vedem si cu ce produs vii. Ca ai mai facut un videoblog acum ceva timp. Si a fost abandonat destul de repede. Plus ca il vedeam numai pe Cosmo in fiecare zi cum prezinta juma de ora niste stiri plictisitoare. Sper sa rezisti mai mult de data asta.

PS: m-am inregistrat ca sa vad filmul ala cu gagica din heavy rain  ;D

Sau aveam deja cont ? OPS  ;D

Offline Midnite

• Administrator
  • Mesaje postate: 361
  • Reputație: 17
  • Greetings infidels!
    • Vezi Profilul
    • Quicksave Media Entertainment
« Răspuns #6 : Martie 05, 2010, 03:14:46 »
PS: m-am inregistrat ca sa vad filmul ala cu gagica din heavy rain  ;D

thank me for that one...  ;D

A mans dreams are an index to his greatness.

Offline andu37

• Loading...
  • **
  • Mesaje postate: 50
  • Reputație: 2
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : Martie 08, 2010, 10:16:46 »
Stau de joi si ma gandesc ce emisiune sa scriu si nu am nici o idee geniala asa ca apelez la forum :P

Offline RyZ

• Incepator
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • Vezi Profilul
« Răspuns #8 : Aprilie 07, 2010, 09:09:41 »
a trecut aproape o luna si nici o veste..:(

Offline Lulu

• Administrator
    • Vezi Profilul
    • Quicksave
« Răspuns #9 : Aprilie 08, 2010, 07:16:47 »
Voi da detalii in curand, dar va asigur ca va iesi ceva profi :)

Offline mausyo

• Incepator
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #10 : Mai 09, 2010, 12:45:16 »
intre timp unacomn si-a anuntat ultima emisiune pe arena si cred ca acum chiar ca nu o sa avem la ce sa ne mai uitam.  >:(

Offline Erandel

• Incepator
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Vezi Profilul
« Răspuns #11 : Mai 09, 2010, 02:37:33 »
Gresesti mausyo.. vom avea la ce sa ne uitam.. return to OTV!  ;D

Offline ipandrei

• F5 bash
  • Mesaje postate: 122
  • Reputație: 4
  • People=Shit(Slipknot)
    • Vezi Profilul
« Răspuns #12 : Mai 10, 2010, 06:48:31 »
Ei bine acuma nu mai ai competitie, sa terminat cu areana, de tot...(,,To all great things comes an end...``).Asa ca sper ca nu m-am transferat la voi degeaba pentru forum si niste stiri text.
Pe romaneste, faci o data quicksave video?
People=Shit(Slipknot)

Offline Lulu

• Administrator
    • Vezi Profilul
    • Quicksave
« Răspuns #13 : Mai 13, 2010, 09:49:42 »
Ok, some updates pe problema asta (ca tot a murit dincolo, haha)...

Luna aceasta ar fi trebuit sa filmez primele emisiuni. Nu s-a intamplat asta pentru ca momentan partenerii (confidential momentan) inca nu s-au hotarat sa semneze contractele... inca se asteapta.

Interviul ar fi trebuit sa fie prima emisiune din cadrul unui parteneriat Quicksave - Acl TV... care ramane in picioare dar in standby.

Lucrurile merg cam greu si nu am ce sa fac decat sa astept. Da, stiu, e nasol dar nu am ce face. Totusi, in momentul in care sunt semnate contractele and shit o sa curga cu emisiuni.

Fara sa dau prea multe detalii lucrurile vor sta cam asa (e posibil sa repet ce am spus mai sus)
- minim un review pe saptamana facut in stil profi (comentarii pe subiect, durata variabila.. americanesc)
- minim un preview (pentru multe deja s-a discutat cu producatorii mari pentru materiale calumea, vom avea si voice-over fain)
- vor fi emisiuni live, posibil (daca nu se vor ivi probleme) una din ele cu mine si cu Cosmo (posibil celelalte cu Midnite/Spider/alti invitati)
- vor fi premii. momentan am in plan un joc pe saptamana si (sa dea Domnu) undeva la 1 luna sau 2 o consola sau ceva mai consistent. tot pe aceeasi idee am promisiunea unui producator mare ca... voi avea niste scule hardware faine de dat :) (nu dau nume.. inca)

Cam asta e.. ca short update.

Offline mausyo

• Incepator
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Mai 13, 2010, 10:41:33 »
Sa speram ca merge totul bine, mai ales acum pe vreme de criza.  ;D