A venit timpul pentru un nou update. Initial scrisesem vreo 49 de pagini dar am dat pe butonul de sleep in loc de print screen si s-a pierdut tot.. glumesc.
- TV in my Quicksave?
DA! Pentru ca, asa cum ma asteptam, "dincolo" lumea e dezamagita de calitate si, mai nou, de faptul ca trebuie sa dai bani pe ceva de care erai deja nemultumit.
"Dar Lulu, frate, coa', cum o sa fie aici mai bine ca dincolo?". Pai e simplu. Cum am spus in nenumarate randuri, ideile mele nu au fost puse in practica, in mare parte pentru dincolo totul se facea pentru bani (spre deosebire de aici unde totul e facut din pasiune.. care sper sa tina).
Asadar, considerati acest post un mic preview a ceea ce va urma.
- Pagina dedicata
Odata cu schimbarea siteului se munceste si la o pagina speciala pentru TV. Da, ne inspiram, vrem sa avem si noi ceva pixdos asa cum se face pe afara. Ma refer aici la EurogamerTV si nu numai. Ce-i drept, e de munca si nu pot estima cand va fi gata dar se munceste din greu pentru a aduce data finalizarii cat mai aproape.
- Emisiuni
Aici ar fi o tona de vorbit, planuri de desenat, schite de lolat la... dar o voi tine scurt (nu vreau sa-mi fure "concurenta" ideile... iar). Ce va pot spune e ca emisiunile "offline" (aka ne-live) vor aparea pentru inceput intr-un ritm mai lent pentru ca preferam sa avem ceva de calitate pe site. O emisiune uber pe saptamana face cat 10 emisiuni din alta parte (pe testate).
Si cum omului nu-i place sa fie sucit de prea multe ori (desi, recunosc, am schimbat siteul de cateva ori) emisiunile marca F5 vor fi pe aceeasi linie dar facute bine, neplicticoase, cu informatie exact cat si cand trebuie. Va pot spune ca vom avea un fel de install.game (pentru cei care stiu) dar in care nu va vom mai plictisi cu ecrane de loading, meniuri, setari si alte bazaconii. Nu, va vom prezenta exact ce trebuie pentru ca voi sa va faceti o impresie despre acel joc. Ca sa va faceti o idee si mai solida, acest tip de emisiunie este un "preview la review"
Dar mai e putin de asteptat pana atunci. Momentan se lucreaza la grafica noilor emisiuni si multe alte nimicuri care nu ne permit sa le lansam (cum ar fi faptul ca de cateva zile ma chinui sa gasesc cea mai buna rata de compresie

). Dar va asigur ca le veti avea si nu veti regreta asteptarea.. deloc.. nimic.
- Sa mearga banda
Live. Da. Va fi. Da. Mult mai misto. Cand? Nu pot/vreau sa zic. Cu cine? Pai suprize vechi si suprize noi. Lol
Da, ne vom vantura puta in vant in fata altora..chiar daca nu in fiecare zi
Sugestii, pareri, comentarii, whateveruri sunt binevenite si chiar le asteptam. Pana la urma F5 inseamna comunitate nu comunism
/un update iminent cu cateva sneak-previews in curand...